DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Modřanská minipálka 17/18

Modřanská minipálka 2018

V sobotu 2. června 2018 se uskutečnil 14. ročník turnaje nejen ve stolním tenisu MODŘANSKÁ MINIPÁLKA 2018, pořádaném TJ Slavoj Praha.  Soutěžilo se nejen ve dvouhře stolního tenisu, ale tradičně i v modřanském čtyřboji - skok z místa, hod medicinbalem, běh s míčkem, přenášení míčku. V konkurenci celkem  93 hráčů a hráček z celé republiky si naši nejmladší nevedli vůbec špatně.

Nejúspěšnější naši hráčkou byla Rozálka Toužimská, která  vyhrála turnaj ve stolním tenis v kategorii žákyň  2009 před  Eliškou Slavíčkovou (TJ Slavoj Praha) a naší další nadějnou hráčkou Aničkou Voráčovou. Aničce se navíc podařilo zabodovat  ve čtyřboji  a tak do Kladna putuje i pověstný modřanský talíř za celkové druhé místo.

V kategorii žákyň 2008 štěstí nepřálo  Andrejce Slámové. Los ji do skupiny přiřadil silné soupeřky z SKST Vlašim a  musí se letos spokojit "jen" se stříbrným talířem za bronzové místo.   

Přestože byla Leontýna Toužimská (2011) nejmladší účastnicí celého klání, připravila svým o dva roky starším soupeřkám nejedno překvapení. Podrobný rozpis výsledků všech kategorií je k dispozici zde.

Vítězky kategorie žákyň r. 2009 - zleva E. Slavíčková, R. Toužimská, A. Voráčová, J. Synková

 

R, L, H, A, M

Vzadu - trenéři H. Valentová, M. Chaloupka,
Zleva - R. Toužimská, L. Toužimská, A. Voráčová, A. Slámová

A. Slámová

Vítězky kategorie r. 2008 - zleva J. Czizmaziová, V. Poláková, A. Slámová